|
|
|
#1 |
|
Konuyla ilgili acıklamaya bu linkten ulasabilirsiniz.
Birinci siir yarismamızı baslatıyoruz arkadaslar. (belki de ilk ve son olacak. bilemiyoruz orasını) Birinci siir yarısmamızın konusu belirli değil. Yani kafanıza göre konu seçin. Bizim işimiz gücümüz vardı,bide konu falan seçmekle uğrasmayalım dedik. Zorunlu Kelimelerimiz; biberon, windows, tarantula , feysbuk , cetvel , kuruş , mercek , şaşal, bellek , maymun Bu kelimelerden en az 2 tanesini siirinizde kullanmanızı rica edecegiz. oylama icin kasım sonu veya aralık ortasını beklersiniz. Siirlerinizi bu konu altına ekleyin. Oylama sekline de zamani gelince karar veririz. haydin gazanız mubarek olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Bir ilkbahar sabahi windowsla uyandinmi hiç maymun gibi koşarak feysbuka yapiştinmi hiç bir elinde biberon bir elinde şaşal 3kuruşun olmadan böle zirvaladinmi hiiçç:)))))
bir ilk bahar sabahı windowsla uyandınmı hiç maymun gibi koşarak feysbuka yapıştınmı hiç elinde biberon bir elinde şaşal 3 kuruşun olmadan böyle zırvaladınmı hiç Konu pasaklı tarafından (11-15-2009 Saat 10:40 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
bak başlıkta şiir yarışması dio arkadasım.. hani şiirde böle alt alta gelen mısraların oluşturdugu edebi bi tür oluyo ya.. o yüzden düz yazı gibi deil de şiir gibi yazıver sen bunları hadi..
|
|
|
|
#4 |
|
|
YIRTIK DON Ayıra ayıra çarpan kalmadı Biberonumda kımız kalmadı Tarantulalar gitti cumaya Maymunlar gitti helaya Bu matematikçi verdi bana 10 Bende verdim ona yırtık don Bill amcayı kaçırmış somalililer Mercek altına koyup eritmişler Korsanı makbuldür windowsun telefonum çaldı bir kalıp sabun Emo gördüm uzaylı sandım Feysbukta maymun diye paylaştım Cetvelimi unuttum helada Mikroskop aldım bedava Sharlock Holmes oldum merceğim yanımda Belleğimi yenilettim 20 dolara. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
*bagsbany arkadaşımızın şiirini düzenledim. hoş bi şiir olmus, düzenleyince farkettim =)
|
|
|
|
#8 |
|
|
Doldu yine telefonun belleği
Anam arıyor dünden beri eleği Babam atmış en büyük keleği Napsın garibim böyle feleği... Kırıldı yine üç kuruşluk cetvel Evde var şaşal şaşal Vernel Döndüm arkama baktım bir el Ölmemiş miydi lan Aysel Gürel... Felaketti İstanbuldaki sel Yeni kitap yazmış Gürse Birsel Somut bir şey yok;hepsi düşsel Sponsoru da olmuş Türkcell... Ufaklığa aldım biberon Giy artık g.tüne bir don Yedik turşuları bidon bidon Dayanamadık başladık tepmeye horon... Feysbuktayım saat olmuş on Benimki kızdı yine bir ton Çok severim ben Dardanelton Sevmem markayı ama pantolonum Koton... Demesin kimse ne saçmalıyon? Anlamazsın tabi düşmediyse jeton=)
|
|
|
#9 | |
|
|
Alıntı:
ulan kuzu allah belanı versin. bitmesin diye dua bile ettim lan süper olmus.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Alıntı:
![]()
|
|