|
|
|
#1 |
|
..[: eski oynlarımızdan buyrun ..!!
Merve.. bn bşlayayım..[: |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
biri cadalos bir kardesim diğeri de kusenim
kemal
Seni Kazanmadan kaybetmek nasıl olabilirki Ama senin beni kazandığına emin olabilirsin umutların tükendiği gün yaşamda tükenir ama ben seni umutla bekleyeceğim çünkü aşkıngüzeli seninle olacak nida çiçeğimne oldu da yaprakların soldu çiçeğim Te Quıere |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
kankam.. hmde nida..[:
Faruk...! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
kardeşimin arkadaşı
kudret
|
|
|
#5 |
|
|
tanımıorum..
adil.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
amcamın kızının oğlu
ipek
İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Kendini? Başkasını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Tenimi? Sohbetimi? Aşkı? Görmediğin hiçbirşeyin peşine düşme uzak dur benden
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
dershanedeyken kıl oldugum sadece benım kıl olmadıgım kendı kıslıgıde bole olan bı tıp
gökhan
|
|
|
#9 |
|
|
kuaför bi arkadaş
emre..
Üç Harf yanyana kaç şekilde gelir Bilirmisin ? Aşk dersin .. Sen dersin .. Ben dersin .. Sen Ben biter Biz dersin, gün gelir Git dersin.. Peki Dur Kelimesinden Haberdar degilmisin ? Dur demeyi Bilmezmisin .. ...Git demek kolay Dur diyebilecek kadar Yürekli misin.. ?!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
hiçbişeyim...
suat
Ben acıyı gizleyen tebessümün gölgesi, Ben hayatı öldüren bir aşkın müsveddesi, Ben dalgalara yalvaran bir kuşun ince sesi, Ben hakikat uğrunda mecazin kölesiyim, Ben sevdamın uğrunda yangının ötesiyim.. Şahmeranlar zehir saçtı gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin Umutlarım birbir uçtu gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
|||||