|
|
|
#1 |
|
Bu hafta ki sorularımızın muhatabı BaSKaN arkadaşımız.. kendisine hoşgeldin diyor, soru yağmurumuza başlıyoruz..
ilk sorularımız malum; nerelisin, nereden katılıyorsun? nickin neden BaSKan? ne işle meşgulsün? işini seviyor musun? en çok hangi rengi/renkleri seversin? adını ve yaşını bizimle paylaşırmısın? kaç kardeşsiniz? sen kaçıncısın? hobilerin-fobilerin nelerdir? matrakhane ile ne zaman tanıştın? hadi kolay gele ![]()
Ben acıyı gizleyen tebessümün gölgesi, Ben hayatı öldüren bir aşkın müsveddesi, Ben dalgalara yalvaran bir kuşun ince sesi, Ben hakikat uğrunda mecazin kölesiyim, Ben sevdamın uğrunda yangının ötesiyim.. Şahmeranlar zehir saçtı gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin Umutlarım birbir uçtu gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin.. Konu kırlangıç tarafından (06-07-2010 Saat 09:00 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
nerelisin, nereden katılıyorsun?.. Kastamonuluym- Dudulludan Katılıyorum.. nickin neden BaSKan? Liseden kalma bi alışkanlık... ne işle meşgulsün? Muhasebe.. işini seviyor musun? Pek sayılmaz.. en çok hangi rengi/renkleri seversin? Sarı Lacivert tercihim.. adını ve yaşını bizimle paylaşırmısın? Mustafa/23.. kaç kardeşsiniz? sen kaçıncısın? 3 Kardeşiz ben 2. sırayı almışım.. hobilerin-fobilerin nelerdir? hobi bnde gani bilgisayar internet spor futbol araba eğlence arkadaşlarım vs. çok belirgin bi fobim yok ama yılan denen soğuk nevale diyebilirim.. matrakhane ile ne zaman tanıştın?[/I] Sitenin kuruluş aşamasında adının var olmadıgı zamanlardı.. kurucu üyeler toplanmış kara kara isim düşünürken hiç ummadık bi anda agzımdan çıktıgında tanışmış bulundum.. hatta tanışmadm bn yaptım kendi imalatım =) hadi kolay gele ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Mustafa'nın doğum tarihini gün ay yıl olarak yazması için, sorulan soruda "yaşını bizimle paylaşır mısın" değil, "doğum tarihini bizimle paylaşır mısın" denilmesi gerekiyordu (:
:çç Kısaca 23 demesini istemiyorsan, o soruya verebileceği en uzun cevap "yirmiüç" olur şekerim (:
|
|
|
|
#6 |
|
|
geçmiş olsun.. rahatsızlığın neydi?
yaz gününde hasta olmak mı daha eziyetli, kış gününde hasta olmak mı? internette ne zaman, neden, ne kadar vakit geçirirsin? kendini tek kelime ile tarif et dersem seçimin hangi kelime olur? en beğenmediğin özelliğin, huyun nedir? erkekler genelde bayanlarla alışverişe çıkmayı sevmezler.. sen bu konuda ne düşünüyorsun, neden? yesem yesem bıkmam dediğin yiyecek nedir? telaffuzda ki bozukluklara takılır mısın? sence konuşabildiği en yanlışsız şekilde mi konuşmalıdır insan? yoksa kafasına estiği gibi, içinden gelen düzensizliğe itaat mi etmelidir?
Ben acıyı gizleyen tebessümün gölgesi, Ben hayatı öldüren bir aşkın müsveddesi, Ben dalgalara yalvaran bir kuşun ince sesi, Ben hakikat uğrunda mecazin kölesiyim, Ben sevdamın uğrunda yangının ötesiyim.. Şahmeranlar zehir saçtı gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin Umutlarım birbir uçtu gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
#9 |
|
|
zaten uzadı dava.. bizde cevapların acilen verilmesini talep ediyoruz..
Ben acıyı gizleyen tebessümün gölgesi, Ben hayatı öldüren bir aşkın müsveddesi, Ben dalgalara yalvaran bir kuşun ince sesi, Ben hakikat uğrunda mecazin kölesiyim, Ben sevdamın uğrunda yangının ötesiyim.. Şahmeranlar zehir saçtı gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin Umutlarım birbir uçtu gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
en sevdiğin hayvan ney?
arkadaşının hoşlandığı kişiye aşık oldun neyaparsın? seni seven biri sana çıkma teklifi etti o sevgisini kanıtlayana kadar beklermiydin yoksa hemen kabulmu ederdin? en sevdiğin eşyan nedir? bugün ölüceğini bilsen son dileğin neolurdu? namaz kılıyomusun? değer verdiklerimiz neden birgün çekip gidiyor sence? susmak herşeyi kabullenmekmidir? hiç ihanete uğradınmı ? ilksevdiğinin adı neydi? nezman evleniceksin? bugüne kadar kaçtane sevgilin oldu? yalan söylemekmi zordur itiraf etmekmi? insanlarla uğraşmakmı zor yoksa nefsinle savaş vermekmi? mutluluğun formulü nedir sence? fedakarlık nedir sence herşeyden vazgeçmekmidir? evlilikte aşkmı yoksa sadakatmı önemlidir?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
|||||