|
|
|
#1 |
|
altta ki matrakçı susmak kelimesinin sende ki çağrışımı nedir??
Ben acıyı gizleyen tebessümün gölgesi, Ben hayatı öldüren bir aşkın müsveddesi, Ben dalgalara yalvaran bir kuşun ince sesi, Ben hakikat uğrunda mecazin kölesiyim, Ben sevdamın uğrunda yangının ötesiyim.. Şahmeranlar zehir saçtı gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin Umutlarım birbir uçtu gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
susmak kelimesi bnde pek bişey çarıştırmıor çünkü susmayı pek bilmem:D..
alttaki matrakhane kapandığında çoq mu üzüldün..? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
cano mu özledim.. öğrencilerimi bide:(
altta ki vazgeçmem dediğin eşyan nedir?
Ben acıyı gizleyen tebessümün gölgesi, Ben hayatı öldüren bir aşkın müsveddesi, Ben dalgalara yalvaran bir kuşun ince sesi, Ben hakikat uğrunda mecazin kölesiyim, Ben sevdamın uğrunda yangının ötesiyim.. Şahmeranlar zehir saçtı gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin Umutlarım birbir uçtu gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
soru nerde??
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
bndede yoq qaliba nese..
alttaki..insanlara çbk qvnrmisin.? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
evet canım.. güvenin sonucunda çokda kazık yerim..
altta ki sözüne sadık mısındır?
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
evet..
alttaki en sevdiğin yemek nedir?
Üç Harf yanyana kaç şekilde gelir Bilirmisin ? Aşk dersin .. Sen dersin .. Ben dersin .. Sen Ben biter Biz dersin, gün gelir Git dersin.. Peki Dur Kelimesinden Haberdar degilmisin ? Dur demeyi Bilmezmisin .. ...Git demek kolay Dur diyebilecek kadar Yürekli misin.. ?!
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
|||||