|
|
|
#121 |
|
narsist cadı: Hissi kablel vukumuzun ortak çalıştığı aklı ûla şahsiyet=)
abdulkadir: yakın zamanda konya yolcusu iSTaNBuLLu: kuzenim=) miss mope beşiktaşk karam
Ben acıyı gizleyen tebessümün gölgesi, Ben hayatı öldüren bir aşkın müsveddesi, Ben dalgalara yalvaran bir kuşun ince sesi, Ben hakikat uğrunda mecazin kölesiyim, Ben sevdamın uğrunda yangının ötesiyim.. Şahmeranlar zehir saçtı gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin Umutlarım birbir uçtu gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin.. |
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
|
miss mope:hayatımın gülü :D
beşiktaşk: tanımorum :O karam:güzel hatun =) mustafa pasaklı mechuladam |
|
|
|
|
|
#123 |
|
|
mustafa: nart isimli üyecanın gecenlerde "acilll" çağrıları ile aradığı kişi=)
pasaklı: mustafanın kardeşi mechuladam: benim kardeşim:) mr_lonely salih37 limon
Ben acıyı gizleyen tebessümün gölgesi, Ben hayatı öldüren bir aşkın müsveddesi, Ben dalgalara yalvaran bir kuşun ince sesi, Ben hakikat uğrunda mecazin kölesiyim, Ben sevdamın uğrunda yangının ötesiyim.. Şahmeranlar zehir saçtı gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin Umutlarım birbir uçtu gelmedin Kardelenler çiçek açtı gelmedin.. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
|
mr_lonely: bırıcıkk abıcıkk
lımon:ılk defa duydum,hıc karsılasmadımm salıh_37:oda aynı sklde:s duymadım,gormedım,bılmıyrum.. şeribably nart badem
|
|
|
#125 |
|
|
|
|
#126 |
|
|
|
|
#127 |
|
|
baskan:soğuk mod:)
pasaklı:deli mod:) MUSTAFA ek konuşmuşluğum yok..karam kırlangıç hayali
Üç Harf yanyana kaç şekilde gelir Bilirmisin ? Aşk dersin .. Sen dersin .. Ben dersin .. Sen Ben biter Biz dersin, gün gelir Git dersin.. Peki Dur Kelimesinden Haberdar degilmisin ? Dur demeyi Bilmezmisin .. ...Git demek kolay Dur diyebilecek kadar Yürekli misin.. ?!
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
|
Karam ==> Yeni yeşillenmiş bi fındık ::
Kırlangıç ==> "Tatil'e gittim evet, ondandır bu görünmezliğim" diye msn'de çevrimdışı ileti yazacakken internetimin gitmesi sebebiyle mesajına karşılık veremediğim hatır şinas kuzucuk.. Hayali ==> Hakkında en güzel yorumu Kırlangıç'ın yapacağına inandığım bi güzel bünye.. Mr Lonely Kırlangıç Kırlangıç'ın kardeşi (neydi adı yaa neydi neydi) (:
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
|||||